Luft til vand varmepumpe

Luft til vand varmepumpe

Hvis du er kommet dertil, at du skal skifte dit oliefyr eller en anden energikilde ud, kan en luft til vand varmepumpe hurtigt vise sig at være den helt rette energiløsning.

Her sparer du nemlig op til halvdelen af de varmeudgifter, som et traditionelt oliefyr ellers vil koste dig – ligesom du tager ekstra god hånd om naturen, når du skifter til sådan en energiløsning.

Dertil er en luft til vand varmepumpe godt for dit indeklima, og du vil typisk have tjent prisen på den hjem efter få år. På den måde er det en meget rentabel energiløsning, som allerede nu er forberedt til fremtiden. En luft til vand varmepumpe giver dig billig varme, uden at det i nogen henseender er en besværlig løsning.

  Fordele ved luft til vand varmepumpe

  En varmepumpe giver dig masser af fordele.

  En luft til vand varmepumpe udnytter den varmeenergi, som allerede er i luften, og den kan give dig varmt vand i hanen og radiatoren året rundt, hvis blot din bolig er ordentligt isoleret. Af andre fordele kan vi også nævne:

  • Du skal ikke længere bekymre dig om lugtgener fra fyrrummet.
  • En luft til vand varmepumpe er nem at betjene.
  • Du sparer penge på varmeregningen.
  • Varmepumper egner sig godt til boliger med gulvvarme.
  • I forhold til et jordvarmeanlæg kræves der ikke en stor have, hvor slangerne kan lægges.

   

  Alt i alt er der tale om en energiløsning, der på langt de fleste parametre er særdeles effektiv. Og selvom en varmepumpe kræver strøm for at fungere, er forbruget så lavt, at du ikke skal bekymre dig om store regninger på den foranledning.

  God klima- og energiløsning

  Her får du altså en optimal klima- og energiløsning, der på samme tid ikke belaster miljøet unødigt. Selvom luft til vand varmepumpen er nem at betjene, skal du alligevel være opmærksom på, at selve installationen skal foretages af en fagmand.

  Fagmanden kan også rådgive dig om, hvilken luft til vand varmepumpe du skal anskaffe dig. Der skal nemlig tages hensyn til blandt andet boligens størrelse og dine øvrige behov. Du skal dertil huske på, at du skal have en tilladelse fra din kommune, inden du anskaffer dig en varmepumpe.

  Kontakt os i dag og få bedre råd

  Vi kan hjælpe og rådgive dig om hvilken luft til luft varmepumpe, der passer til dit behov.
  Hvis du gerne vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med en luft til luft varmepumpe, kan du kontakte os på telefon 60 60 60 44 eller skrive til os via den kontaktformular, der er på vores side. Så vender vi tilbage til dig i løbet af kort tid.

   Vores kunder siger

   ELEKTRISK ARBEJDE

   Vi har fået monteret LED-lys i vores køkken. Svend og lærling kom som aftalt, og arbejdet blev udført hurtigt og til aftalt pris.
   Bent Ditlevsen
   Via Håndværker.dk

   LUFT TIL VARM OG ELTAVLE

   Vi har fået lavet luft-til-varme anlæg i garagen og ny eltavle med jord stik. Præcis og til tiden. Overholder aftaler. Søde og dygtige medarbejder. Pænt resultat.
   Vicki Svendsen
   Via Håndværker.dk

   EL-ARBEJDE

   Vi havde forskellige håndværkere ude for at se på en el-opgave. KREBS-ARNBO kom til det aftalte tidspunkt, anbefalede nogle løsninger og gav en fair pris. De løste opgaven med det samme og til den aftalte pris. Super service og godt arbejde.
   Lars Helt
   Via Håndværker.dk

   Lyder det interessant?

   Følg os på Facebook

   Hold dig opdateret på vores projekter, og find inspiration til dit næste projekt.