Varmepumper

Skift til varmepumpe og spar penge

Varmepumper er blevet meget populære over de seneste par år og det er der en god grund til. Ved installation af varmepumpe kan du sænke din varmeregning med op til 20.000 kr om året, hvis du skifter dit gamle oliefyr ud med en luft-vand eller jordvarmepumpe. Derudover er der CO2 tilskud på varmepumper, da varmepumper er en energivenlig løsning der er fremtidssikret.

Luft-luft eller luft-vand- eller jordvarmepumpe

Vi anbefaler kun varmepumper af højeste kvalitet, og tilbyder både varmepumpe og installation af varmepumpe. Alle varmepumperne er bygget til at give maksimal komfort i boligen året rundt. Alle vores varmepumper er konstrueret efter nordiske forhold og vi sætter en stor ære i at tilbyde vores kunder den rette løsning ud fra individuelle behov og ønsker. Der er en række fordele ved at skifte til en varmepumpe; Indeklimaet forbedres væsentligt og du er med til at reducere anvendelsen af fossile brændsler og dermed CO2-udslippet. Derudover kan du med lette og ukomplicerede indstillinger slippe for konstante justeringer af varmeforbrug og temperatur. Det er desuden muligt at styre de fleste varmepumper med din mobil eller fra computeren ved hjælp af Apps.

Autoriseret KMO montør

Vi er erfarne og autoriserede KMO montører og tilbyder rådgivning og installation af varmepumper til både privat og erhverv. Vi tilbyder også rådgivning omkring varmepumper i sommerhuset, garagen eller i kælderen, så du kan undgår frostskader. Som KMO montør sikrer vi, at du får den mest optimale varmepumpeløsning, og vores rådgivere er altid opdateret omkring nye tiltag når det gælder varmepumper. Med en ny varmepumpe sikrer du, at luften i dit hjem er ren og sund.

Vi tilbyder både rådgivning og installation af varmepumpe, så du er sikker på at få den rette løsning, der matcher dit behov.


Uforpligtende varmepumpetilbud inden for 24 timer

Kristian
Kristian Krebs-Arnbo
Varmepumpe specialist

Trin 1 af 4

25%

Få rådgivning og et uforpligtende tilbud

Kontakt os i dag og hør nærmere om dine muligheder – det er helt uforpligtende.

Kristian Krebs-Arnbo
60 60 60 44

Du kan også udfylde formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Henvist af Krebs-Arnbo

Autoriseret
KMO
montør

Vidste du…
… at der er CO2 tilskud på installation af varmepumper?

Vi er…

Følg os på Facebok

4 months ago

Vi besøgte Marianne, vinderen i konkurrencen om samlemuffer. Marianne gættede nemlig, som den eneste, på 999 stk., hvilket var præcist dét der var! 😃👏🙌

Dejligt at kunne glæde hende ... See more

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
4 months ago

Tusinde tak til alle der deltog i vores konkurrence, både på vores stand til Havdrup Høstfest, samt her på Facebook!

I skulle gætte hvor mange samlemuffer der var i glaskrukken og svaret ... See more

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY