5/5

4.9/5 stjerner på Håndværker.dk

Elektriker & EL-INSTALLATØR

Varmepumper

ELFO Garanti

Vores garanti dækker op til 150.000 kroner

Energioptimering

Spar op til 50% på dit energiforbrug

Rådgivning

Med mere end 10 års erfaring kan vi finde den rette løsning

  Vores kunder siger

  ELEKTRISK ARBEJDE

  Vi har fået monteret LED-lys i vores køkken. Svend og lærling kom som aftalt, og arbejdet blev udført hurtigt og til aftalt pris.
  Bent Ditlevsen
  Via Håndværker.dk

  LUFT TIL VARM OG ELTAVLE

  Vi har fået lavet luft-til-varme anlæg i garagen og ny eltavle med jord stik. Præcis og til tiden. Overholder aftaler. Søde og dygtige medarbejder. Pænt resultat.
  Vicki Svendsen
  Via Håndværker.dk

  EL-ARBEJDE

  Vi havde forskellige håndværkere ude for at se på en el-opgave. KREBS-ARNBO kom til det aftalte tidspunkt, anbefalede nogle løsninger og gav en fair pris. De løste opgaven med det samme og til den aftalte pris. Super service og godt arbejde.
  Lars Helt
  Via Håndværker.dk

  Skift til varmepumpe og spar penge

  Varmepumper er blevet meget populære over de seneste par år og det er der en god grund til.

  Ved installation af varmepumpe kan du sænke din varmeregning med op til 20.000 kr om året, hvis du skifter dit gamle oliefyr ud med en luft-vand eller jordvarmepumpe. Derudover er der CO2 tilskud på varmepumper, da varmepumper er en energivenlig løsning der er fremtidssikret.

  Autoriseret KMO montør

  Vi er erfarne og autoriserede KMO montører og tilbyder rådgivning og installation af varmepumper til både privat og erhverv. Vi tilbyder også rådgivning omkring varmepumper i sommerhuset, garagen eller i kælderen, så du kan undgår frostskader. Som KMO montør sikrer vi, at du får den mest optimale varmepumpeløsning, og vores rådgivere er altid opdateret omkring nye tiltag når det gælder varmepumper. Med en ny varmepumpe sikrer du, at luften i dit hjem er ren og sund.

  Vi tilbyder både rådgivning og installation af varmepumpe, så du er sikker på at få den rette løsning, der matcher dit behov.

  Varmepumper hos Krebs-Arnbo

  Luft-luft eller luft-vand- eller jordvarmepumpe

  Vi anbefaler kun varmepumper af højeste kvalitet, og tilbyder både varmepumpe og installation af varmepumpe. Alle varmepumperne er bygget til at give maksimal komfort i boligen året rundt. Alle vores varmepumper er konstrueret efter nordiske forhold og vi sætter en stor ære i at tilbyde vores kunder den rette løsning ud fra individuelle behov og ønsker. Der er en række fordele ved at skifte til en varmepumpe; Indeklimaet forbedres væsentligt og du er med til at reducere anvendelsen af fossile brændsler og dermed CO2-udslippet. Derudover kan du med lette og ukomplicerede indstillinger slippe for konstante justeringer af varmeforbrug og temperatur. Det er desuden muligt at styre de fleste varmepumper med din mobil eller fra computeren ved hjælp af Apps.