5/5

4.9/5 stjerner på Håndværker.dk

Elektriker & EL-INSTALLATØR

El-eftersyn

ELFO Garanti

Vores garanti dækker op til 150.000 kroner

Energioptimering

Spar op til 50% på dit energiforbrug

Rådgivning

Med mere end 10 års erfaring kan vi finde den rette løsning

  Vores kunder siger

  ELEKTRISK ARBEJDE

  Vi har fået monteret LED-lys i vores køkken. Svend og lærling kom som aftalt, og arbejdet blev udført hurtigt og til aftalt pris.
  Bent Ditlevsen
  Via Håndværker.dk

  LUFT TIL VARM OG ELTAVLE

  Vi har fået lavet luft-til-varme anlæg i garagen og ny eltavle med jord stik. Præcis og til tiden. Overholder aftaler. Søde og dygtige medarbejder. Pænt resultat.
  Vicki Svendsen
  Via Håndværker.dk

  EL-ARBEJDE

  Vi havde forskellige håndværkere ude for at se på en el-opgave. KREBS-ARNBO kom til det aftalte tidspunkt, anbefalede nogle løsninger og gav en fair pris. De løste opgaven med det samme og til den aftalte pris. Super service og godt arbejde.
  Lars Helt
  Via Håndværker.dk

  Har du brug for et eleftersyn?

  Få et kvalificeret el-eftersyn hos Krebs-Arnbo, så du undgår overraskelser ved din bolig.

  Ved et eleftersyn får du en visuel gennemgang af boligens el-installationer og vi anvender en systematisk metode, der vil afdække eventuelt ulovlige forhold og funktionsfejl.

  Vi tilbyder også en el-teknisk gennemgang af ejendomstyper, der ikke er omfattet el-eftersynsordningen, eksempelvis Andelsboliger, udlejnings- og erhvervsejendomme og landbrug.

  Lovgpligtigt siden 2012

  Fra 1. maj 2012 er det lovpligtigt at få lavet et el-eftersyn i forbindelse med hushandler, hvor der skal tegnes en ejerskifteforsikring. Et el-eftersyn er en stikprøvevis gennemgang af boligens el-installationer, hvor de tilgængelige installationer undersøges.

  Sælger du en bolig, står du som ansvarlig for fejl og mangler i op til 10 år efter salget. Du kan kun fritages for det ansvar, hvis du i forbindelse med et eleftersyn får udarbejdet en elinstallationsrapport, en tilstandsrapport og et tilbud på en ejerskifteforsikring. Begge rapporter og tilbud om ejerskifteforsikring skal foreligge inden køber afgiver et købstilbud og/eller skriver under på købsaftalen. Elinstallationsrapporten er gyldig i et år.

  El-eftersyn hos Krebs-Arnbo

  Har du solgt dit hus?

  El eftersyn udføres ofte i forbindelse med hushandler. Vores elektrikere gennemgår i den forbindelse alle boligens el-installationer og kontrollerer både eltavler og foretager kontrolmåling af fejlstrømsafbrydere.

  Der er mange faldgrupper og gråzoner i forbindelse med eleftersyn. Det er eksempelvis vigtigt at undersøge boligens oprindeligebyggeår, ombygninger og tilføjelser af el-installationer.

  Professionel service og konkurrencedygtig pris

  Hos Krebs-Arnbo får du service af høj kvalitet. Vi gennemgår grundigt dine el-installationer og efter eftersynet gennemgår vi rapporten med kunden. Kontakt os og få et tilbud på din eleftersyn.

  Læs mere om El-eftersyn, krav, priser m.v. på her