Feed Doesn't exists

El eftersyn

Har du brug for et eleftersyn?

Få et kvalificeret el-eftersyn hos Krebs-Arnbo, så du undgår overraskelser ved din bolig. Ved et eleftersyn får du en visuel gennemgang af boligens el-installationer og vi anvender en systematisk metode, der vil afdække eventuelt ulovlige forhold og funktionsfejl.

Vi tilbyder også en el-teknisk gennemgang af ejendomstyper, der ikke er omfattet el-eftersynsordningen, eksempelvis Andelsboliger, udlejnings- og erhvervsejendomme og landbrug.

Har du solgt dit hus?

El eftersyn udføres ofte i forbindelse med hushandler. Vores elektrikere gennemgår i den forbindelse alle boligens el-installationer og kontrollerer både eltavler og foretager kontrolmåling af fejlstrømsafbrydere.

Der er mange faldgrupper og gråzoner i forbindelse med eleftersyn. Det er eksempelvis vigtigt at undersøge boligens oprindeligebyggeår, ombygninger og tilføjelser af el-installationer.

Lovgpligtigt siden 2012

Fra 1. maj 2012 er det lovpligtigt at få lavet et el-eftersyn i forbindelse med hushandler, hvor der skal tegnes en ejerskifteforsikring. Et el-eftersyn er en stikprøvevis gennemgang af boligens el-installationer, hvor de tilgængelige installationer undersøges.

Sælger du en bolig, står du som ansvarlig for fejl og mangler i op til 10 år efter salget. Du kan kun fritages for det ansvar, hvis du i forbindelse med et eleftersyn får udarbejdet en elinstallationsrapport, en tilstandsrapport og et tilbud på en ejerskifteforsikring. Begge rapporter og tilbud om ejerskifteforsikring skal foreligge inden køber afgiver et købstilbud og/eller skriver under på købsaftalen. Elinstallationsrapporten er gyldig i et år.

Professionel service og konkurrencedygtig pris

Hos Krebs-Arnbo får du service af høj kvalitet. Vi gennemgår grundigt dine el-installationer og efter eftersynet gennemgår vi rapporten med kunden. Kontakt os og få et tilbud på din eleftersyn.

Læs mere om El-eftersyn, krav, priser m.v. på her

Få rådgivning og et uforpligtende tilbud

Kontakt os i dag og hør nærmere om dine muligheder – det er helt uforpligtende.

Kristian Krebs-Arnbo
60 60 60 44

Du kan også udfylde formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Henvist af Krebs-Arnbo

Hvilke ejendomme udføres der eleftersyn på?

  • Enfamiliehuse. Ejendomme som en del af et matrikelnummer, eller med et eller flere sammenhørende matrikelnumre
  • Bygninger på lejet grund
  • Ideelle anparter af en ejendom
  • Sommerhuse
  • Ejerlejligheder med tilhørende fællesareal
  • Nedlagte landbrug
  • Køb af landbrugsejendomme, der er betinget af, at landbrugspligten ophæves i forbindelse med salget

Hus til salg?
Husk el eftersyn

Vidste du…
… at du kan spare op til 50 % på energiforbruget med energioptimering af din ejendom?

Vi er…

Følg os på Facebok