Luft til luft varmepumpe

Varmepumpe og klimaanlæg i én

Med en luft til luft varmepumpe får du et avanceret klimaanlæg, der ved hjælp af energien fra udendørsluften kan varme mindre boliger op.

Du skal være opmærksom på, at en luft til luft varmepumpe ikke kan varme brugsvand. Du kan med fordel anvende denne energiløsning som et alternativ til andre tilgængelige opvarmningsformer.

En luft til luft varmepumpe er nem at sætte op. Den består helt grundlæggende af to forskellige dele, hvor den ene del skal sidde udenfor og den anden del inde i huset. En luft til luft varmepumpe kan sættes op på en enkelt dag, men du skal huske at få hjælp fra en fagmand. Sådan er reglerne, og så er du i øvrigt også sikker på, at alle forskrifter overholdes.

  Fordele ved en luft til luft varmepumpe

  Hvis du eksempelvis har et sommerhus, hvor du ønsker at supplere med en luft til luft varmepumpe, får du med det samme en række af forskellige fordele med dette klimaanlæg.

  Disse fordele er blandt andet:

  • Du får et bedre indeklima
  • Når det er varmt, fungerer varmepumpen som et klimaanlæg
  • Luft til luft varmepumpen er billig i drift
  • Sommerhuset behøver ikke have radiatorer
  • Du sparer mange penge på dine varmeudgifter

  Som du kan se, er der tale om en energiløsning, der hurtigt og enkelt kan tage hånd om de mest gængse udfordringer, når du skal have adgang til varme i et sommerhus, og du gerne vil spare penge, mens du tager et solidt hensyn til miljøet.

  Må du selv installere en luft til luft varmepumpe?

  Det kræver nemlig specialviden at afgøre, hvilken model der passer bedst til præcis dit behov. Og selvom en luft til luft varmepumpe ikke tager lang tid at sætte op for en fagmand, er det alligevel en opgave med en del tekniske udfordringer. Derfor er det naturligvis en god idé, at du allerede fra starten af dit projekt allierer dig med erfarne kræfter, der kan fortælle dig meget mere om, hvad du skal være opmærksom på, og hvilke valg det bedst kan betale sig, at du foretager dig.

  Få hjælp i dag

  Lad Krebs-Arnbo hjælpe dig med din luft til luft varmepumpe.

  Du kan kontakte os på telefon 60 60 60 44 eller benytte vores kontaktformular på siden, hvis du gerne vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at reducere dine varmeudgifter. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

   Vores kunder siger

   ELEKTRISK ARBEJDE

   Vi har fået monteret LED-lys i vores køkken. Svend og lærling kom som aftalt, og arbejdet blev udført hurtigt og til aftalt pris.
   Bent Ditlevsen
   Via Håndværker.dk

   LUFT TIL VARM OG ELTAVLE

   Vi har fået lavet luft-til-varme anlæg i garagen og ny eltavle med jord stik. Præcis og til tiden. Overholder aftaler. Søde og dygtige medarbejder. Pænt resultat.
   Vicki Svendsen
   Via Håndværker.dk

   EL-ARBEJDE

   Vi havde forskellige håndværkere ude for at se på en el-opgave. KREBS-ARNBO kom til det aftalte tidspunkt, anbefalede nogle løsninger og gav en fair pris. De løste opgaven med det samme og til den aftalte pris. Super service og godt arbejde.
   Lars Helt
   Via Håndværker.dk

   Lyder det interessant?

   Følg os på Facebook

   Hold dig opdateret på vores projekter, og find inspiration til dit næste projekt.