5/5

4.9/5 stjerner på Håndværker.dk

Elektriker & EL-INSTALLATØR

Energioptimering

ELFO Garanti

Vores garanti dækker op til 150.000 kroner

Energioptimering

Spar op til 50% på dit energiforbrug

Rådgivning

Med mere end 10 års erfaring kan vi finde den rette løsning

  Vores kunder siger

  ELEKTRISK ARBEJDE

  Vi har fået monteret LED-lys i vores køkken. Svend og lærling kom som aftalt, og arbejdet blev udført hurtigt og til aftalt pris.
  Bent Ditlevsen
  Via Håndværker.dk

  LUFT TIL VARM OG ELTAVLE

  Vi har fået lavet luft-til-varme anlæg i garagen og ny eltavle med jord stik. Præcis og til tiden. Overholder aftaler. Søde og dygtige medarbejder. Pænt resultat.
  Vicki Svendsen
  Via Håndværker.dk

  EL-ARBEJDE

  Vi havde forskellige håndværkere ude for at se på en el-opgave. KREBS-ARNBO kom til det aftalte tidspunkt, anbefalede nogle løsninger og gav en fair pris. De løste opgaven med det samme og til den aftalte pris. Super service og godt arbejde.
  Lars Helt
  Via Håndværker.dk

  Spar penge og miljøet

  Vi er specialiseret i energioptimering og rådgiver altid vores kunder til den optimale løsning.

  Et besøg fra os kan være meget værd, da der ofte er mange penge at spare både på den korte og lange bane. Vi arbejder med energioptimering for både private, virksomheder og boligselskaber, ejer- og andelsforeninger. Vi rådgiver både den private husholdning og den store virksomhed med at finde besparelser i energiforbruget.

  Energioptimering behøver ikke være besværligt

  Ofte er det meget små justeringer der skal til, for at opnå store besparelser.
  Optimering af elektriske installationer og udskiftning af gammelt elektronisk udstyr kan mærkes på budgettet.
  Skal du have renoveret dit varmeanlæg, energioptimeret en ældre ejendom, et gammelt byggeri eller ønsker du at få installeret vedvarende energi, så kan vi hjælpe dig. Vi leverer og monterer komplette solanlæg og kan gennemgå og analysere dine varmeudgifter så vi finder den rigtige løsning til din bolig, din virksomhed eller din forening.

  Ring og få en uforpligtende samtale om dine planer og behov for energioptimering.

  Energioptimering hos Krebs-Arnbo

  Rådgivning af erhverv og private

  Når vi rådgiver virksomheder i energioptimering handler det ofte om klarlæggelse og minimering af elforbruget i eksempelvis lagerhaller, kontorer og produktionsanlæg.
  Energioptimering og klimavenlige løsninger til vores private kunder tager ofte udgangspunkt i udskiftning af lyskilder til LED, installation af dagslysstyring, bevægelsessensorer og stikkontakter med sluk alt funktion (reducering af standbyforbruget). Vi rådgiver også om mulige tilskud i forbindelse med energiforbedring og kontrollerer, at kravene til dokumentationen overholdes.