God ventilation gavner indeklimaet

Indeklima er vigtigt både der hjemme og på arbejdspladsen – med et ventilationsanlæg sikrer du frisk luft.

I de seneste år er der kommet øget fokus på vigtigheden et godt indeklima på både arbejdspladsen og i hjemmet. Et ventilationsanlæg sikrer, at luften automatisk udskiftes i lokalet, stalden, fabrikken eller boligen.

60 60 60 44

Ring til os

Godt ventilationsanlæg

Godt ventilationsanlæg

Det er langt mere effektivt at ventilere med et mekanisk ventilationsanlæg end med naturlig udluftning ved at åbne vinduer og døre. Og det behøver ikke at kunne ses på energiregningen. I dag installeres der ventilationsanlæg med varmegenvinding i det meste nybyggeri. Ved varmegenvinding bruges varmen fra den luft der suges ud til at opvarme den friske luft, der blæses ind. På denne måde skabes et behageligt indeklima med et godt luftskifte uden varmespild, og uden at de selv skal bruge tid på at lufte ud.

Hvorfor investere i et ventilationsanlæg?

Et ventilationsanlæg i boligen eller på arbejdspladsen har tre grundlæggende formål:

  • at sikre ren og frisk indeluft
  • at regulere fugtigheden i luften
  • at spare energi

Professionel rådgivning og installering

Uanset, om du bygger nyt eller har et ældre hus, så har vi det rigtige system til dig. Udfordringen ved at spare på energien og samtidig sikre tilstrækkelig ventilation kan løses ved hjælp af ventilationsanlæg, som automatisk kan styre luftudskiftningen.

Vi har mange års erfaring med ventilationsløsninger, der både sikrer genvinding af varme og sikrer et godt indeklima. Et genvindingsanlæg skaber et godt indeklima uanset varmekilden og vi kan rådgive dig til det rette ventilationsanlæg, der matcher dine behov og ønsker.

Vores kunder siger

ELEKTRISK ARBEJDE

Vi har fået monteret LED-lys i vores køkken. Svend og lærling kom som aftalt, og arbejdet blev udført hurtigt og til aftalt pris.
Bent Ditlevsen
Via Håndværker.dk

LUFT TIL VARM OG ELTAVLE

Vi har fået lavet luft-til-varme anlæg i garagen og ny eltavle med jord stik. Præcis og til tiden. Overholder aftaler. Søde og dygtige medarbejder. Pænt resultat.
Vicki Svendsen
Via Håndværker.dk

EL-ARBEJDE

Vi havde forskellige håndværkere ude for at se på en el-opgave. KREBS-ARNBO kom til det aftalte tidspunkt, anbefalede nogle løsninger og gav en fair pris. De løste opgaven med det samme og til den aftalte pris. Super service og godt arbejde.
Lars Helt
Via Håndværker.dk

Lyder det interessant?

Følg os på Facebook

Hold dig opdateret på vores projekter, og find inspiration til dit næste projekt.