5/5

4.9/5 stjerner på Håndværker.dk

Elektriker & EL-INSTALLATØR

El-installation

ELFO Garanti

Vores garanti dækker op til 150.000 kroner

Energioptimering

Spar op til 50% på dit energiforbrug

Rådgivning

Med mere end 10 års erfaring kan vi finde den rette løsning

  Vores kunder siger

  ELEKTRISK ARBEJDE

  Vi har fået monteret LED-lys i vores køkken. Svend og lærling kom som aftalt, og arbejdet blev udført hurtigt og til aftalt pris.
  Bent Ditlevsen
  Via Håndværker.dk

  LUFT TIL VARM OG ELTAVLE

  Vi har fået lavet luft-til-varme anlæg i garagen og ny eltavle med jord stik. Præcis og til tiden. Overholder aftaler. Søde og dygtige medarbejder. Pænt resultat.
  Vicki Svendsen
  Via Håndværker.dk

  EL-ARBEJDE

  Vi havde forskellige håndværkere ude for at se på en el-opgave. KREBS-ARNBO kom til det aftalte tidspunkt, anbefalede nogle løsninger og gav en fair pris. De løste opgaven med det samme og til den aftalte pris. Super service og godt arbejde.
  Lars Helt
  Via Håndværker.dk

  Din professionelle el installatør

  Krebs-Arnbo har siden 2013 udført alle former for el-installation for private såvel som erhverv og boligselskaber. Vi er opdateret på den nyeste teknologiske viden, så vi kan tilbyde professionel rådgivning og håndtering af alle typer af el-installationer.

  Vi udfører alle former for el-installationer, hvad end det drejer sig om renovering, nybyg, tilbyg, dørtelefonanlæg, ventilation eller installation af intelligent styringsanlæg. Vi klarer naturligvis også vedligeholdelsesopgaver og installationseftersyn.
  Har du brug for rådgivning for at træffe det rette valg omkring din el-installation stiller vi gerne vores ekspertise til rådighed.

  Har du brug for den rigtige rådgivning?

  Kontakt os og vi vil sammen kan finde frem til, hvordan vi bedst får afdækket dit behov omkring el-installation. Ved at tage os med på råd allerede i dine overvejelser kan du få den optimale løsning af el-installation. Vi sørger for at tage alle overvejelser i betragtning inden vi udfører en installationsopgave.

  Alt fra el-installation, vedligeholdelse, eftersyn og service

  Udskiftning af el-installation

  Skal el-installationer i boligen skiftes eller skal virksomheden flytte til nye lokaler og har brug for en fremtidssikret data- og kabelinstallation, så er kan vi hjælpe med både rådgivning og ekspertise. Vi er altid klar til at imødekomme vores kunders efterspørgsel og behov for el-installation, og vi står klar med kyndig rådgivning om både teknisk og økonomisk optimerende tiltag.