5/5

4.9/5 stjerner på Håndværker.dk

Elektriker & EL-INSTALLATØR

Renovering og nybyggeri

ELFO Garanti

Vores garanti dækker op til 150.000 kroner

Energioptimering

Spar op til 50% på dit energiforbrug

Rådgivning

Med mere end 10 års erfaring kan vi finde den rette løsning

  Vores kunder siger

  ELEKTRISK ARBEJDE

  Vi har fået monteret LED-lys i vores køkken. Svend og lærling kom som aftalt, og arbejdet blev udført hurtigt og til aftalt pris.
  Bent Ditlevsen
  Via Håndværker.dk

  LUFT TIL VARM OG ELTAVLE

  Vi har fået lavet luft-til-varme anlæg i garagen og ny eltavle med jord stik. Præcis og til tiden. Overholder aftaler. Søde og dygtige medarbejder. Pænt resultat.
  Vicki Svendsen
  Via Håndværker.dk

  EL-ARBEJDE

  Vi havde forskellige håndværkere ude for at se på en el-opgave. KREBS-ARNBO kom til det aftalte tidspunkt, anbefalede nogle løsninger og gav en fair pris. De løste opgaven med det samme og til den aftalte pris. Super service og godt arbejde.
  Lars Helt
  Via Håndværker.dk

  Moderne løsninger

  Vi har stor erfaring med renovering af gamle el-installationer og sikrer, at samtlige installationer får moderne og sikre el-løsninger. I gamle huse og lejligheder er der ofte få stikkontakter som ikke imødekommer det stigende behovet for elektricitet i dag.

  Bor du i en gammel ejendom med gamle elinstallationer vil vi anbefale, at I får kigget samtlige el-installationer igennem og sikrer, at de er tidssvarende. Det er vigtigt at boligens el-installationer er tidssvarende både af sikkerhedsmæssige årsager, men også fordi der er en masse penge at spare ved at skifte til energioptimerende løsninger.

  Få et uforpligtende tilbud

  Vi har en bred erfaring med både renoveringsprojekter og nybyggeri og vi tager gerne en snak med jer for at finde den rigtige løsning. Hos Krebs-Arnbo er det muligt at få den samme montør under hele byggeriet, som du kan kontakte hvis der skulle være spørgsmål.

  Sund fornuft

  Skal du bygge nyt?

  Skal du igang med et nyt byggeprojekt er det en god ide at involvere en el-installatør i planlægningsfasen. Vi tilbyder rådgivning og inspiration omkring optimale løsninger, der både sikrer høj kvalitet og øget komfort. Der er mange muligheder, når man bygger nyt, og det kan være uoverskueligt at se, hvad der er behov for. De mange nye styringsredskaber bidrager til at minimere elforbruget og øge komforten i boligen, da installation af lysstyring, varmestyring, alarm og videoovervågning og sensorer m.m. kan imødekomme mange typer af behov for dit nybyggeri. Med en el-installatør på sidelinjen i dit byggeprojekt, kan du planlægge med trådløse løsninger, der sikrer stor frihed i indretningen.