Renovering og nybyggeri

Moderne løsninger

Vi har stor erfaring med renovering af gamle el-installationer og sikrer, at samtlige installationer får moderne og sikre el-løsninger. I gamle huse og lejligheder er der ofte få stikkontakter som ikke imødekommer det stigende behovet for elektricitet i dag.

Sund fornuft

Bor du i en gammel ejendom med gamle elinstallationer vil vi anbefale, at I får kigget samtlige el-installationer igennem og sikrer, at de er tidssvarende. Det er vigtigt at boligens el-installationer er tidssvarende både af sikkerhedsmæssige årsager, men også fordi der er en masse penge at spare ved at skifte til energioptimerende løsninger.

Skal du bygge nyt?

Skal du igang med et nyt byggeprojekt er det en god ide at involvere en el-installatør i planlægningsfasen. Vi tilbyder rådgivning og inspiration omkring optimale løsninger, der både sikrer høj kvalitet og øget komfort. Der er mange muligheder, når man bygger nyt, og det kan være uoverskueligt at se, hvad der er behov for. De mange nye styringsredskaber bidrager til at minimere elforbruget og øge komforten i boligen, da installation af lysstyring, varmestyring, alarm og videoovervågning og sensorer m.m. kan imødekomme mange typer af behov for dit nybyggeri. Med en el-installatør på sidelinjen i dit byggeprojekt, kan du planlægge med trådløse løsninger, der sikrer stor frihed i indretningen.

Få et uforpligtende tilbud

Vi har en bred erfaring med både renoveringsprojekter og nybyggeri og vi tager gerne en snak med jer for at finde den rigtige løsning. Hos Krebs-Arnbo er det muligt at få den samme montør under hele byggeriet, som du kan kontakte hvis der skulle være spørgsmål.

Få rådgivning og et uforpligtende tilbud

Kontakt os i dag og hør nærmere om dine muligheder – det er helt uforpligtende.

Kristian Krebs-Arnbo
60 60 60 44

Du kan også udfylde formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Henvist af Krebs-Arnbo

Hus til salg?
Husk el eftersyn

Vidste du…
… at du kan styre farvetemperaturen i din bolig via mobilen?

Vi er…

Følg os på Facebok

4 months ago

Vi besøgte Marianne, vinderen i konkurrencen om samlemuffer. Marianne gættede nemlig, som den eneste, på 999 stk., hvilket var præcist dét der var! 😃👏🙌

Dejligt at kunne glæde hende ... See more

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
4 months ago

Tusinde tak til alle der deltog i vores konkurrence, både på vores stand til Havdrup Høstfest, samt her på Facebook!

I skulle gætte hvor mange samlemuffer der var i glaskrukken og svaret ... See more

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY