5/5

4.9/5 stjerner på Håndværker.dk

Elektriker & EL-INSTALLATØR

Krebs-Arnbo

ELFO Garanti

Vores garanti dækker op til 150.000 kroner

Energioptimering

Spar op til 50% på dit energiforbrug

Rådgivning

Med mere end 10 års erfaring kan vi finde den rette løsning

  Vores kunder siger

  ELEKTRISK ARBEJDE

  Vi har fået monteret LED-lys i vores køkken. Svend og lærling kom som aftalt, og arbejdet blev udført hurtigt og til aftalt pris.
  Bent Ditlevsen
  Via Håndværker.dk

  LUFT TIL VARM OG ELTAVLE

  Vi har fået lavet luft-til-varme anlæg i garagen og ny eltavle med jord stik. Præcis og til tiden. Overholder aftaler. Søde og dygtige medarbejder. Pænt resultat.
  Vicki Svendsen
  Via Håndværker.dk

  EL-ARBEJDE

  Vi havde forskellige håndværkere ude for at se på en el-opgave. KREBS-ARNBO kom til det aftalte tidspunkt, anbefalede nogle løsninger og gav en fair pris. De løste opgaven med det samme og til den aftalte pris. Super service og godt arbejde.
  Lars Helt
  Via Håndværker.dk

  Din lokale el-installatør

  El-installatør med speciale i alle former for el-installation og el-arbejde

  Som din el-installatør udfører vi alle el-installationer i din bolig, fritidshus og sommerhus. Hvad end det handler om små eller store opgaver, herunder service, renovering eller nybyggeri.

  Har du brug for professionel hjælp til montering af hvidevare, lampeophæng, udendørsbelysning, stikkontakter, udskiftning af el-tavle, trådsløs/IHC eller KNX lysstyring. Vi tilbyder rådgivning omkring energibesparende løsninger til din bolig, som kan mærkes i budgettet.

   

  Hvorfor vælge os

  Kontakt os og vi vil sammen kan finde frem til, hvordan vi bedst får afdækket dit behov omkring el-installation. Ved at tage os med på råd allerede i dine overvejelser kan du få den optimale løsning af el-installation. Vi sørger for at tage alle overvejelser i betragtning inden vi udfører en installationsopgave.

  Aut. KMO montører

  Vi er autoriseret KMO montører og hjælper både privat og erhverv.

  Føl dig sikker

  Overvåg dit hjem, din virksomhed eller din ejendom.

  Gør din dag friskere

  God ventilation gavner indeklimaet i både boligen og på arbejdspladsen.

  Renovering og nybyggeri

  Vi kan hjælpe dig med at udføre din boligdrøm.

  Skal du renovere eller bygge nyt?

  Mange af vores kunder er byggefirmaer og entreprenørfirmaer.

  Skal du renovere eller bygge nyt, kan vi rådgive dig i projekteringsfasen om de forskellige valgmuligheder der er. Vi kan hjælpe dig med at opnå de bedste placeringer, komfort- og energibesparende løsninger og vejlede dig til de rette beslutninger.

  Eksempelvis kan vi rådgive dig til optimale komfortløsninger ved installation af Intelligent bygningsinstallation (IBI), energioptimering, LED og meget mere.

  Alt fra el-installation, vedligeholdelse, eftersyn og service

  Udskiftning af el-installation
  Skal el-installationer i boligen skiftes eller skal virksomheden flytte til nye lokaler og har brug for en fremtidssikret data- og kabelinstallation, så er kan vi hjælpe med både rådgivning og ekspertise. Vi er altid klar til at imødekomme vores kunders efterspørgsel og behov for el-installation, og vi står klar med kyndig rådgivning om både teknisk og økonomisk optimerende tiltag.

  Din lokale el-installatør

  Krebs-Arnbo har siden 2013 udført alle former for el-installation for private såvel som erhverv og boligselskaber. Vi er opdateret på den nyeste teknologiske viden, så vi kan tilbyde professionel rådgivning og håndtering af alle typer af el-installationer.

  Vi udfører alle former for el-installationer, hvad end det drejer sig om renovering, nybyg, tilbyg, dørtelefonanlæg, ventilation eller installation af intelligent styringsanlæg. Vi klarer naturligvis også vedligeholdelsesopgaver og installationseftersyn.
  Har du brug for rådgivning for at træffe det rette valg omkring din el-installation stiller vi gerne vores ekspertise til rådighed.