Din lokale el-installatør

Specialiseret i alle former for el-installation og el-arbejde

Vi udfører alle el-installationer i din bolig, fritidshus og sommerhus. Hvad end det handler om små eller store opgaver, herunder service, renovering eller nybyggeri. Har du brug for professionel hjælp til montering af hvidevare, lampeophæng, udendørsbelysning, stikkontakter, udskiftning af el-tavle, trådsløs/IHC eller KNX lysstyring. Vi tilbyder rådgivning omkring energibesparende løsninger til din bolig, som kan mærkes i budgettet.

  Skal du renovere eller bygge nyt?

  Mange af vores kunder er byggefirmaer og entreprenørfirmaer.

  Skal du renovere eller bygge nyt, kan vi rådgive dig i projekteringsfasen om de forskellige valgmuligheder der er. Vi kan hjælpe dig med at opnå de bedste placeringer, komfort- og energibesparende løsninger og vejlede dig til de rette beslutninger.

  Eksempelvis kan vi rådgive dig til optimale komfortløsninger ved installation af Intelligent bygningsinstallation (IBI), energioptimering, LED og meget mere.

  Hvorfor vælge os

  Aut. KMO montører

  Vi er autoriseret KMO montører og hjælper både privat og erhverv.

  Gør din dag friskere

  God ventilation gavner indeklimaet i både boligen og på arbejdspladsen.

  Føl dig sikker

  Overvåg dit hjem, din virksomhed eller din ejendom.

  Renovering og nybyggeri

  Vi kan hjælpe dig med at udføre din boligdrøm.

  Vores kunder siger

  ELEKTRISK ARBEJDE

  Vi har fået monteret LED-lys i vores køkken. Svend og lærling kom som aftalt, og arbejdet blev udført hurtigt og til aftalt pris.
  Bent Ditlevsen
  Via Håndværker.dk

  LUFT TIL VARM OG ELTAVLE

  Vi har fået lavet luft-til-varme anlæg i garagen og ny eltavle med jord stik. Præcis og til tiden. Overholder aftaler. Søde og dygtige medarbejder. Pænt resultat.
  Vicki Svendsen
  Via Håndværker.dk

  EL-ARBEJDE

  Vi havde forskellige håndværkere ude for at se på en el-opgave. KREBS-ARNBO kom til det aftalte tidspunkt, anbefalede nogle løsninger og gav en fair pris. De løste opgaven med det samme og til den aftalte pris. Super service og godt arbejde.
  Lars Helt
  Via Håndværker.dk

  Lyder det interessant?

  Følg os på Facebook

  Hold dig opdateret på vores projekter, og find inspiration til dit næste projekt.