Overvåg dit hjem, din virksomhed eller din ejendom

Flere og flere ønsker at få videoovervågning i deres bolig eller virksomhed. Overvågning har en præventiv effekt for indbrud og hærværk og med intelligent styring er det let at have overblik og kontrol over både boligen, virksomheden eller sommerhuset.

60 60 60 44

Ring til os

Videoovervågning

Intelligent styring af din videoovervågning

Du kan sidde hvor som helst i verden og følge med i, hvad der sker i din bolig, din virksomheden eller ved dit sommerhus. Du kan føle dig tryg og vide, at du bare med et touch, kan videoovervåge alt fra din smartphone eller computer. Intelligent styring kan således både give tryghed og komfort.

Overvågning til private og virksomheder

Videoovervågning er ikke længere kun forbeholdt butikker eller, banker men er mere anvendt end nogensinde, fordi det har en præventiv effekt. Vi oplever, at flere og flere virksomheder og private hjem har taget videoovervågning i brug – især udendørs ved indgangspartier og dørtelefoner. Vi har erfaring med stort set alle typer af overvågning, og vi står klar til at hjælpe dig uanset om du søger en videodørtelefon, en tyverialarm kombineret med videoovervågning eller overvågning af et specifikt område.

Specialister i sikkerhedsløsninger

Krebs-Arnbo leverer færdige stand-alone løsninger til videoovervågning, som er udviklet til mindre virksomheder og private. Installation af videoovervågning giver mulighed for at overvåge og have kontrol over virksomhedens område, dit dyrebare hjem eller sommerhuset døgnet rundt – både inde og ude.
Kontakt os pr. mail eller telefon og så finder vi sammen en løsning, der passer til dit behov og ønske.

Vores kunder siger

ELEKTRISK ARBEJDE

Vi har fået monteret LED-lys i vores køkken. Svend og lærling kom som aftalt, og arbejdet blev udført hurtigt og til aftalt pris.
Bent Ditlevsen
Via Håndværker.dk

LUFT TIL VARM OG ELTAVLE

Vi har fået lavet luft-til-varme anlæg i garagen og ny eltavle med jord stik. Præcis og til tiden. Overholder aftaler. Søde og dygtige medarbejder. Pænt resultat.
Vicki Svendsen
Via Håndværker.dk

EL-ARBEJDE

Vi havde forskellige håndværkere ude for at se på en el-opgave. KREBS-ARNBO kom til det aftalte tidspunkt, anbefalede nogle løsninger og gav en fair pris. De løste opgaven med det samme og til den aftalte pris. Super service og godt arbejde.
Lars Helt
Via Håndværker.dk

Lyder det interessant?

Følg os på Facebook

Hold dig opdateret på vores projekter, og find inspiration til dit næste projekt.