Feed Doesn't exists

Videoovervågning

Overvåg dit hjem, din virksomhed eller din ejendom

Flere og flere ønsker at få videoovervågning i deres bolig eller virksomhed. Overvågning har en præventiv effekt for indbrud og hærværk og med intelligent styring er det let at have overblik og kontrol over både boligen, virksomheden eller sommerhuset.

Intelligent styring af din videoovervågning

Du kan sidde hvor som helst i verden og følge med i, hvad der sker i din bolig, din virksomheden eller ved dit sommerhus. Du kan føle dig tryg og vide, at du bare med et touch, kan videoovervåge alt fra din smartphone eller computer. Intelligent styring kan således både give tryghed og komfort.

Overvågning til private og virksomheder

Videoovervågning er ikke længere kun forbeholdt butikker eller, banker men er mere anvendt end nogensinde, fordi det har en præventiv effekt. Vi oplever, at flere og flere virksomheder og private hjem har taget videoovervågning i brug – især udendørs ved indgangspartier og dørtelefoner. Vi har erfaring med stort set alle typer af overvågning, og vi står klar til at hjælpe dig uanset om du søger en videodørtelefon, en tyverialarm kombineret med videoovervågning eller overvågning af et specifikt område.

Specialister i sikkerhedsløsninger

Krebs-Arnbo leverer færdige stand-alone løsninger til videoovervågning, som er udviklet til mindre virksomheder og private. Installation af videoovervågning giver mulighed for at overvåge og have kontrol over virksomhedens område, dit dyrebare hjem eller sommerhuset døgnet rundt – både inde og ude.
Kontakt os pr. mail eller telefon og så finder vi sammen en løsning, der passer til dit behov og ønske.

Få rådgivning og et uforpligtende tilbud

Kontakt os i dag og hør nærmere om dine muligheder – det er helt uforpligtende.

Kristian Krebs-Arnbo
60 60 60 44

Du kan også udfylde formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Henvist af Krebs-Arnbo

Hus til salg?
Husk el eftersyn

Vidste du…
… at du kan overvåge dit hjem via mobilen?

Vi er…

Følg os på Facebok