5/5

4.9/5 stjerner på Håndværker.dk

Elektriker & EL-INSTALLATØR

Videoovervågning

ELFO Garanti

Vores garanti dækker op til 150.000 kroner

Energioptimering

Spar op til 50% på dit energiforbrug

Rådgivning

Med mere end 10 års erfaring kan vi finde den rette løsning

  Vores kunder siger

  ELEKTRISK ARBEJDE

  Vi har fået monteret LED-lys i vores køkken. Svend og lærling kom som aftalt, og arbejdet blev udført hurtigt og til aftalt pris.
  Bent Ditlevsen
  Via Håndværker.dk

  LUFT TIL VARM OG ELTAVLE

  Vi har fået lavet luft-til-varme anlæg i garagen og ny eltavle med jord stik. Præcis og til tiden. Overholder aftaler. Søde og dygtige medarbejder. Pænt resultat.
  Vicki Svendsen
  Via Håndværker.dk

  EL-ARBEJDE

  Vi havde forskellige håndværkere ude for at se på en el-opgave. KREBS-ARNBO kom til det aftalte tidspunkt, anbefalede nogle løsninger og gav en fair pris. De løste opgaven med det samme og til den aftalte pris. Super service og godt arbejde.
  Lars Helt
  Via Håndværker.dk

  Overvåg dit hjem, din virksomhed eller din ejendom

  Flere og flere ønsker at få videoovervågning i deres bolig eller virksomhed. Overvågning har en præventiv effekt for indbrud og hærværk og med intelligent styring er det let at have overblik og kontrol over både boligen, virksomheden eller sommerhuset.

  Specialister i sikkerhedsløsninger

  Krebs-Arnbo leverer færdige stand-alone løsninger til videoovervågning, som er udviklet til mindre virksomheder og private. Installation af videoovervågning giver mulighed for at overvåge og have kontrol over virksomhedens område, dit dyrebare hjem eller sommerhuset døgnet rundt – både inde og ude.
  Kontakt os pr. mail eller telefon og så finder vi sammen en løsning, der passer til dit behov og ønske.

  Videoovervågning

  Intelligent styring af din videoovervågning

  Du kan sidde hvor som helst i verden og følge med i, hvad der sker i din bolig, din virksomheden eller ved dit sommerhus. Du kan føle dig tryg og vide, at du bare med et touch, kan videoovervåge alt fra din smartphone eller computer. Intelligent styring kan således både give tryghed og komfort.

  Overvågning til private og virksomheder

  Videoovervågning er ikke længere kun forbeholdt butikker eller, banker men er mere anvendt end nogensinde, fordi det har en præventiv effekt. Vi oplever, at flere og flere virksomheder og private hjem har taget videoovervågning i brug – især udendørs ved indgangspartier og dørtelefoner. Vi har erfaring med stort set alle typer af overvågning, og vi står klar til at hjælpe dig uanset om du søger en videodørtelefon, en tyverialarm kombineret med videoovervågning eller overvågning af et specifikt område.