Om Krebs-Arnbo

Virksomheden ejes og drives af Kristian Krebs-Arnbo

Efter at have arbejdet som elektriker i nogle år, besluttede Kristian sig i 2011 for, at tage el-installatør uddannelsen på Københavns Erhvervs Akademi. Kristian havde visionen om at starte egen virksomhed og i 2013 stiftede han Krebs-Arnbo.

KREBS-ARNBO har fra start været i en positiv udvikling og i dag er virksomheden beriget med flere hænder, årevis af erfaring og en masse tilfredse kunder!

  Mine kunders behov er yderst vigtige og jeg er dedikeret til, at imødekomme dette, med 100 procent faglighed og udførelse.

  Vores kunder siger

  ELEKTRISK ARBEJDE

  Vi har fået monteret LED-lys i vores køkken. Svend og lærling kom som aftalt, og arbejdet blev udført hurtigt og til aftalt pris.
  Bent Ditlevsen
  Via Håndværker.dk

  LUFT TIL VARM OG ELTAVLE

  Vi har fået lavet luft-til-varme anlæg i garagen og ny eltavle med jord stik. Præcis og til tiden. Overholder aftaler. Søde og dygtige medarbejder. Pænt resultat.
  Vicki Svendsen
  Via Håndværker.dk

  EL-ARBEJDE

  Vi havde forskellige håndværkere ude for at se på en el-opgave. KREBS-ARNBO kom til det aftalte tidspunkt, anbefalede nogle løsninger og gav en fair pris. De løste opgaven med det samme og til den aftalte pris. Super service og godt arbejde.
  Lars Helt
  Via Håndværker.dk

  Lyder det interessant?

  Følg os på Facebook

  Hold dig opdateret på vores projekter, og find inspiration til dit næste projekt.