Daikin varmepumper

Hvis du er på udkig efter en luft til vand varmepumpe, der på én og samme tid både giver dig sublim komfort og en stabil strøm af varme, skal du se nærmere på de varmepumper, som Daikin producerer.

Daikin er en af de førende producenter af varmepumper og er garant for produkter, der på alle parametre kan modsvare de behov, som du har.

Udover at du får en energiløsning, der tager vare på miljøet, giver Daikin dig også en brugervenlig varmepumpe, som er let at kontrollere. Når den først er installeret, skal du faktisk ikke tænke over så meget, og du kan glæde dig over, at det i alle tilfælde er slut med at bestille olie til fyret, hvis du i forvejen har sådan et.

  Fordele ved Daikin Altherma 3 varmepumpe

  Daikin Altherma 3 er den sidste nye model fra Daikin; og her er tale om en model med mange fordele og lækre finesser.

  Daikin Altherma 3 er som skabt til nybyggeri og lavenergihuse, hvor den leverer varme til både brugsvand og rum på meget effektiv vis:

  • Energimærkning på helt op til A+++
  • Driftsgaranti selv ved ned til -25 grader
  • Leveres i et moderne og innovativt design

   

  Daikin Altherma 3 er som skabt til det kølige nordiske vejr, og du kan med fordel anvende en Daikin varmepumpe sammen med lavenergiradiatorer for at opnå maksimal udnyttelse af energien. Det er sund fornuft. Både med hensyn til miljøet og med hensyn til din pengepung.

  Luft til vand varmepumpe med høj ydelse

  En luft til vand varmepumpe er en meget fornuftig investering, hvor du hurtigt vil tjene købsprisen hjem igen og i øvrigt med god samvittighed nyde den rene energi. Du kan endda kombinere varmepumpen med solenergi og i endnu højere grad gøre det billigere at varme din bolig op og tilmed passe godt på miljøet.

  Kontakt os i dag og hør, hvad vi kan gøre for dig

  Kontakt os i dag, hvis du vil vide mere om Daikin varmepumper.

  Du kan kontakte os på telefon 60 60 60 44 eller benytte kontaktformularen på vores side, hvis du gerne vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få adgang til ren og billig energi. Vi vender tilbage så hurtigt som muligt.

   Vores kunder siger

   ELEKTRISK ARBEJDE

   Vi har fået monteret LED-lys i vores køkken. Svend og lærling kom som aftalt, og arbejdet blev udført hurtigt og til aftalt pris.
   Bent Ditlevsen
   Via Håndværker.dk

   LUFT TIL VARM OG ELTAVLE

   Vi har fået lavet luft-til-varme anlæg i garagen og ny eltavle med jord stik. Præcis og til tiden. Overholder aftaler. Søde og dygtige medarbejder. Pænt resultat.
   Vicki Svendsen
   Via Håndværker.dk

   EL-ARBEJDE

   Vi havde forskellige håndværkere ude for at se på en el-opgave. KREBS-ARNBO kom til det aftalte tidspunkt, anbefalede nogle løsninger og gav en fair pris. De løste opgaven med det samme og til den aftalte pris. Super service og godt arbejde.
   Lars Helt
   Via Håndværker.dk

   Lyder det interessant?

   Følg os på Facebook

   Hold dig opdateret på vores projekter, og find inspiration til dit næste projekt.