Daikin varmepumpe

Daikin varmepumpeHvis du er på udkig efter en luft til vand varmepumpe, der på én og samme tid både giver dig sublim komfort og en stabil strøm af varme, skal du se nærmere på de varmepumper, som Daikin producerer. Daikin er en af de førende producenter af varmepumper og er garant for produkter, der på alle parametre kan modsvare de behov, som du har.

Udover at du får en energiløsning, der tager vare på miljøet, giver Daikin dig også en brugervenlig varmepumpe, som er let at kontrollere. Når den først er installeret, skal du faktisk ikke tænke over så meget, og du kan glæde dig over, at det i alle tilfælde er slut med at bestille olie til fyret, hvis du i forvejen har sådan et.

Fordele ved Daikin Altherma 3 varmepumpe

Daikin Altherma 3 er den sidste nye model fra Daikin; og her er tale om en model med mange fordele og lækre finesser. Daikin Altherma 3 er som skabt til nybyggeri og lavenergihuse, hvor den leverer varme til både brugsvand og rum på meget effektiv vis:

  • Energimærkning på helt op til A+++
  • Driftsgaranti selv ved ned til -25 grader
  • Leveres i et moderne og innovativt design

Daikin Altherma 3 er som skabt til det kølige nordiske vejr, og du kan med fordel anvende en Daikin varmepumpe sammen med lavenergiradiatorer for at opnå maksimal udnyttelse af energien. Det er sund fornuft. Både med hensyn til miljøet og med hensyn til din pengepung.


Uforpligtende varmepumpetilbud inden for 24 timer

Kristian
Kristian Krebs-Arnbo
Varmepumpe specialist

Trin 1 af 4

25%

 

Luft til vand varmepumpe med høj ydelse

Selvom du her får en luft til vand varmepumpe, der leverer en høj ydelse, skal du ikke være bekymret for, at økonomien løber løbsk. En luft til vand varmepumpe er en meget fornuftig investering, hvor du hurtigt vil tjene købsprisen hjem igen og i øvrigt med god samvittighed nyde den rene energi. Du kan endda kombinere varmepumpen med solenergi og i endnu højere grad gøre det billigere at varme din bolig op og tilmed passe godt på miljøet.

Kontakt os i dag og hør, hvad vi kan gøre for dig

Du kan kontakte os på telefon 60 60 60 44 eller benytte kontaktformularen på vores side, hvis du gerne vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få adgang til ren og billig energi. Vi vender tilbage så hurtigt som muligt.

Få rådgivning og et uforpligtende tilbud

Kontakt os i dag og hør nærmere om dine muligheder – det er helt uforpligtende.

Kristian Krebs-Arnbo
60 60 60 44

Du kan også udfylde formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Henvist af Krebs-Arnbo

Autoriseret
KMO
montør

Vidste du…
… at der er CO2 tilskud på installation af varmepumper?

Vi er…

Følg os på Facebok

4 months ago

Vi besøgte Marianne, vinderen i konkurrencen om samlemuffer. Marianne gættede nemlig, som den eneste, på 999 stk., hvilket var præcist dét der var! 😃👏🙌

Dejligt at kunne glæde hende ... See more

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
4 months ago

Tusinde tak til alle der deltog i vores konkurrence, både på vores stand til Havdrup Høstfest, samt her på Facebook!

I skulle gætte hvor mange samlemuffer der var i glaskrukken og svaret ... See more

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY