Panasonic varmepumper

Panasonic luft til vand varmepumper

Panasonic producerer luft til vand varmepumper i en meget høj kvalitet, hvor der er tænkt på, at hele processen fra installation til funktion er både simpel og brugervenlig.

Varmepumperne er udstyret med et sindrigt lavenergisystem, der konstant sørger for at opretholde præcis den temperatur, som du ønsker. Du kan således også være sikker på at have adgang til varmt vand, selv når frosten sænker sig over landet.

En Panasonic varmepumpe sørger ikke blot for, at du kan holde varmen. Den reducerer også dine varmeudgifter, ligesom du i øvrigt kan koble den til dit nuværende centralvarmesystem, hvilket igen vil være med til at reducere dine omkostninger, når varmepumpen skal sluttes til. Dertil skal du huske på, at en Panasonic varmepumpe er miljøvenlig.

  Fordele ved Panasonic Aquarea varmepumpe

  Panasonic leverer en række af løsninger med navnet Aquarea.

  Her er tale om højeffektive og elegante varmepumper, der kan modsvare ethvert behov. Således er der tale om at løse individuelle udfordringer med individuelle løsninger. Disse er blandt andet:

  • Aquarea High Performance
  • Aquarea T-CAP
  • Aquarea HT

   

  Fælles for disse varmepumper er, at de kan reducere dine varmeudgifter med op til 80 %. Og så skal du lægge mærke til, at de forskellige Panasonic Aquarea varmepumper er beregnet til varierende behov. Førstnævnte kan bedst anvendes i nye bebyggelser og lavenergihuse, men sidstnævnte er klart at foretrække, hvis du har en bolig med gamle radiatorer.

  Panasonic leverer en klimavenlig energiløsning

  I disse tider, hvor der tales så meget om, at vi er nødt til at passe på vores miljø, og hvor flere og flere oliefyr bliver udfaset, er det nødvendigt, at du gør dig tanker om, hvilken energiløsning du ønsker. Her kan en luft til vand varmepumpe fra Panasonic hurtigt vise sig at være præcis, hvad du leder efter. Nemlig en billig og effektiv løsning, der benytter sig af allerede eksisterende energi i luften og på den måde ikke belaster miljøet.

  Kontakt os allerede i dag

  Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud.

  Hvis du er blevet interesseret i at høre, hvordan vi kan hjælpe dig med at få installeret en Panasonic Aquarea varmepumpe, skal du ikke tøve med at kontakte os på telefon 60 60 60 44 eller via vores kontaktformular. Så vender vi hurtigt tilbage til dig.

   Vores kunder siger

   ELEKTRISK ARBEJDE

   Vi har fået monteret LED-lys i vores køkken. Svend og lærling kom som aftalt, og arbejdet blev udført hurtigt og til aftalt pris.
   Bent Ditlevsen
   Via Håndværker.dk

   LUFT TIL VARM OG ELTAVLE

   Vi har fået lavet luft-til-varme anlæg i garagen og ny eltavle med jord stik. Præcis og til tiden. Overholder aftaler. Søde og dygtige medarbejder. Pænt resultat.
   Vicki Svendsen
   Via Håndværker.dk

   EL-ARBEJDE

   Vi havde forskellige håndværkere ude for at se på en el-opgave. KREBS-ARNBO kom til det aftalte tidspunkt, anbefalede nogle løsninger og gav en fair pris. De løste opgaven med det samme og til den aftalte pris. Super service og godt arbejde.
   Lars Helt
   Via Håndværker.dk

   Lyder det interessant?

   Følg os på Facebook

   Hold dig opdateret på vores projekter, og find inspiration til dit næste projekt.