Panasonic varmepumpe

Panasonic producerer luft til vand varmepumper i en meget høj kvalitet, hvor der er tænkt på, at hele processen fra installation til funktion er både simpel og brugervenlig. Varmepumperne er udstyret med et sindrigt lavenergisystem, der konstant sørger for at opretholde præcis den temperatur, som du ønsker. Du kan således også være sikker på at have adgang til varmt vand, selv når frosten sænker sig over landet.

En Panasonic varmepumpe sørger ikke blot for, at du kan holde varmen. Den reducerer også dine varmeudgifter, ligesom du i øvrigt kan koble den til dit nuværende centralvarmesystem, hvilket igen vil være med til at reducere dine omkostninger, når varmepumpen skal sluttes til. Dertil skal du huske på, at en Panasonic varmepumpe er miljøvenlig.

Fordele ved Panasonic Aquarea varmepumpe

Panasonic leverer en række af løsninger med navnet Aquarea. Her er tale om højeffektive og elegante varmepumper, der kan modsvare ethvert behov. Således er der tale om at løse individuelle udfordringer med individuelle løsninger. Disse er blandt andet:

  • Aquarea High Performance
  • Aquarea T-CAP
  • Aquarea HT

Fælles for disse varmepumper er, at de kan reducere dine varmeudgifter med op til 80 %. Og så skal du lægge mærke til, at de forskellige Panasonic Aquarea varmepumper er beregnet til varierende behov. Førstnævnte kan bedst anvendes i nye bebyggelser og lavenergihuse, men sidstnævnte er klart at foretrække, hvis du har en bolig med gamle radiatorer.


Uforpligtende varmepumpetilbud inden for 24 timer

Kristian
Kristian Krebs-Arnbo
Varmepumpe specialist

Trin 1 af 4

25%

 

Panasonic leverer en klimavenlig energiløsning

I disse tider, hvor der tales så meget om, at vi er nødt til at passe på vores miljø, og hvor flere og flere oliefyr bliver udfaset, er det nødvendigt, at du gør dig tanker om, hvilken energiløsning du ønsker. Her kan en luft til vand varmepumpe fra Panasonic hurtigt vise sig at være præcis, hvad du leder efter. Nemlig en billig og effektiv løsning, der benytter sig af allerede eksisterende energi i luften og på den måde ikke belaster miljøet.

Kontakt os allerede i dag

Hvis du er blevet interesseret i at høre, hvordan vi kan hjælpe dig med at få installeret en Panasonic Aquarea varmepumpe, skal du ikke tøve med at kontakte os på telefon 60 60 60 44 eller via vores kontaktformular. Så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Få rådgivning og et uforpligtende tilbud

Kontakt os i dag og hør nærmere om dine muligheder – det er helt uforpligtende.

Kristian Krebs-Arnbo
60 60 60 44

Du kan også udfylde formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Henvist af Krebs-Arnbo

Autoriseret
KMO
montør

Vidste du…
… at der er CO2 tilskud på installation af varmepumper?

Vi er…

Følg os på Facebok

4 months ago

Vi besøgte Marianne, vinderen i konkurrencen om samlemuffer. Marianne gættede nemlig, som den eneste, på 999 stk., hvilket var præcist dét der var! 😃👏🙌

Dejligt at kunne glæde hende ... See more

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
4 months ago

Tusinde tak til alle der deltog i vores konkurrence, både på vores stand til Havdrup Høstfest, samt her på Facebook!

I skulle gætte hvor mange samlemuffer der var i glaskrukken og svaret ... See more

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY