Toshiba luft til vand varmepumpe

Hvis du vælger at udskifte eksempelvis et oliefyr med en Toshiba luft til vand varmepumpe, kan du se frem til både renere energi og store årlige besparelser på varmeregningen.

En luft til vand varmepumpe har samme funktioner som et jordanlæg, men du slipper for at grave hele din have op, ligesom en del husstande slet ikke har mulighed for at anvende jordvarme på grund af manglende plads.

Toshiba leverer driftssikre og brugervenlige luft til vand varmepumper, der sikrer dig og din familie varme i radiatoren og adgang til varmt brugsvand. Husk på, at en luft til vand varmepumpe stiller krav til din boligs isolering. Således bør denne være velisoleret, hvis du vil have det optimale ud af din Toshiba varmepumpe.

  Få alle fordelene med Toshiba A2W

  Hvis du anskaffer dig en Toshiba A2W luft til vand varmepumpe, kan du se frem til en lang række af fordele, der både gavner dig økonomisk, men også er med til at give en fantastisk brugeroplevelse.

  Blandt fordelene kan nævnes:

  • Varmepumpen er nem at betjene
  • Du reducerer dine varmeudgifter betragteligt
  • Varmepumpen er meget sikker at bruge og skal kun sjældent serviceres
  • Du får en løsning, der er specifik beregnet til netop din bolig

   

  Dertil har Toshiba A2W den helt klare fordel, at du kan køre med to forskellige fremløbsstyringer. Der betyder blot, at du både kan anvende modellen til gulvvarme og til dine radiatorer. Det er en fremsynet løsning, der giver dig en høj grad af komfort.

  Toshiba varmepumpe giver dig store besparelser

  For godt nok er varmepumpen ikke gratis, men du tjener hurtigt prisen på den hjem igen. Typisk i løbet af ganske få år. Læg dertil, at du ikke skal bruge unødige summer på servicering eller reparationer på grund af Toshiba A2W’s høje driftssikkerhed.

  Ring eller skriv til os

  Ring eller skriv til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

  Du kan ringe til os på telefon 60 60 60 44 eller benytte kontaktformularen på siden, hvis du gerne vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at reducere dine varmeudgifter og sikre et grønnere miljø.

   Vores kunder siger

   ELEKTRISK ARBEJDE

   Vi har fået monteret LED-lys i vores køkken. Svend og lærling kom som aftalt, og arbejdet blev udført hurtigt og til aftalt pris.
   Bent Ditlevsen
   Via Håndværker.dk

   LUFT TIL VARM OG ELTAVLE

   Vi har fået lavet luft-til-varme anlæg i garagen og ny eltavle med jord stik. Præcis og til tiden. Overholder aftaler. Søde og dygtige medarbejder. Pænt resultat.
   Vicki Svendsen
   Via Håndværker.dk

   EL-ARBEJDE

   Vi havde forskellige håndværkere ude for at se på en el-opgave. KREBS-ARNBO kom til det aftalte tidspunkt, anbefalede nogle løsninger og gav en fair pris. De løste opgaven med det samme og til den aftalte pris. Super service og godt arbejde.
   Lars Helt
   Via Håndværker.dk

   Lyder det interessant?

   Følg os på Facebook

   Hold dig opdateret på vores projekter, og find inspiration til dit næste projekt.