Toshiba varmepumpe

Hvis du vælger at udskifte eksempelvis et oliefyr med en Toshiba luft til vand varmepumpe, kan du se frem til både renere energi og store årlige besparelser på varmeregningen. En luft til vand varmepumpe har samme funktioner som et jordanlæg, men du slipper for at grave hele din have op, ligesom en del husstande slet ikke har mulighed for at anvende jordvarme på grund af manglende plads.

Toshiba leverer driftssikre og brugervenlige luft til vand varmepumper, der sikrer dig og din familie varme i radiatoren og adgang til varmt brugsvand. Husk på, at en luft til vand varmepumpe stiller krav til din boligs isolering. Således bør denne være velisoleret, hvis du vil have det optimale ud af din Toshiba varmepumpe.

Få alle fordelene med Toshiba A2W

Hvis du anskaffer dig en Toshiba A2W luft til vand varmepumpe, kan du se frem til en lang række af fordele, der både gavner dig økonomisk, men også er med til at give en fantastisk brugeroplevelse. Blandt fordelene kan nævnes:

  • Varmepumpen er nem at betjene
  • Du reducerer dine varmeudgifter betragteligt
  • Varmepumpen er meget sikker at bruge og skal kun sjældent serviceres
  • Du får en løsning, der er specifik beregnet til netop din bolig

Dertil har Toshiba A2W den helt klare fordel, at du kan køre med to forskellige fremløbsstyringer. Der betyder blot, at du både kan anvende modellen til gulvvarme og til dine radiatorer. Det er en fremsynet løsning, der giver dig en høj grad af komfort.


Uforpligtende varmepumpetilbud inden for 24 timer

Kristian
Kristian Krebs-Arnbo
Varmepumpe specialist

Trin 1 af 4

25%

 

Toshiba varmepumpe giver dig store besparelser

Det er naturligvis rart at vide, at du gør miljøet en tjeneste, når du anvender en Toshiba A2W luft til vand varmepumpe, men du er sikkert også interesseret i at vide, at du gør en økonomisk god handel. For godt nok er varmepumpen ikke gratis, men du tjener hurtigt prisen på den hjem igen. Typisk i løbet af ganske få år. Læg dertil, at du ikke skal bruge unødige summer på servicering eller reparationer på grund af Toshiba A2W’s høje driftssikkerhed.

Ring eller skriv til os

Du kan ringe til os på telefon 60 60 60 44 eller benytte kontaktformularen på siden, hvis du gerne vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at reducere dine varmeudgifter og sikre et grønnere miljø.

Få rådgivning og et uforpligtende tilbud

Kontakt os i dag og hør nærmere om dine muligheder – det er helt uforpligtende.

Kristian Krebs-Arnbo
60 60 60 44

Du kan også udfylde formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Henvist af Krebs-Arnbo

Autoriseret
KMO
montør

Vidste du…
… at der er CO2 tilskud på installation af varmepumper?

Vi er…

Følg os på Facebok

4 months ago

Vi besøgte Marianne, vinderen i konkurrencen om samlemuffer. Marianne gættede nemlig, som den eneste, på 999 stk., hvilket var præcist dét der var! 😃👏🙌

Dejligt at kunne glæde hende ... See more

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
4 months ago

Tusinde tak til alle der deltog i vores konkurrence, både på vores stand til Havdrup Høstfest, samt her på Facebook!

I skulle gætte hvor mange samlemuffer der var i glaskrukken og svaret ... See more

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY