Elektriker Solrød

Krebs-Arnbo er din lokale elektriker i Solrød, og vi ordner alle slags opgaver i dit lokalområde – lige fra stort til småt. Alt fra el-eftersyn, til installation, almen el-service og døgnvagt. Den gode kommunikation og service er i højsædet, og vi finder løsninger både for private, erhverv og for foreninger.

Kontakt os i dag, og få en uforpligtende samtale.

Energi optimering i Solrød

Vi udfører alle slags opgaver lokalt i Solrød. Alt lige fra service og eftersyn, men også installationer i forbindelse med renovering eller montering af fx varmepumper. Vi har mange års erfaring med begge dele, og er dermed det professionelle valg, når du skal bruge en elektriker i Solrød.
 
I disse tider er der stort fokus på både ventilation og varme, og i den forbindelse er det en god idé at kontakte en professionel og autoriseret elektriker. Vi kan rådgive og vejlede dig godt igennem processen. Med en fagperson i ryggen, kan du nemlig få de mest klima- og økonomivenlige installationer i dit projekt, og dermed spare penge i det lange løb. Ring til os, og få en snak om hvor mange penge du kan spare med energioptimering,

Hvad laver en elektriker i Solrød

Vi udfører både el-arbejde i lejlighed, hus og fritidshuse af forskellig slags. Og ingen opgave er hverken for stor eller lille. Det kan altså både være installation af nye hårde hvidevarer i køkkenet, varmepumpen i sommerhuset, eller udskiftning af el-tavlen i boligen. 

Hvis du har gang i en større renovering, kan vi også være behjælpelige i alle aspekter af el-arbejdet. Vi kan stå for alt fra nye el-installationer, ophæng af lamper og installationer af automatisk eller trådløs lysstyring. 

Hos Krebs-Arnbo er vi også eksperter i montering og installation af videoovervågning hos både privat og erhverv. Så står din boligforening fx og mangler overvågning i gården eller i indgangspartiet. Med videoovervågning er sikkerheden i orden, og med installation fra Krebs-Arnbo er kvaliteten også. 

Tøv ikke med at kontakte os, og få en snak om hvilke muligheder vi som din el-installatør kan gøre for dig.

Modtag et tilbud fra din elektriker Solrød

Vi står klar med al slags elektriker hjælp, så tøv ikke med at ringe, skrive eller kontakte os i kontaktformularen. Få en uforpligtende snak og tilbud, hvor vi lover at den gode kommunikation og service er i højsædet, og hvor vi ikke forlader opgaven, før kvaliteten er i top. Har du brug for en akut elektriker i Solrød, tilbyder vi døgnservice. Du har derfor altid mulighed for, at kontakte os når der opstår et problem.
 
Ring til os på tlf. 60 60 60 44, eller skriv til os på mail kontakt@krebs-arnbo.dk, og få en aftale allerede i dag.

Åbningstider

Krebs-Arnbo, Autoriseret el-installatør
v/ Kristian Krebs-Arnbo

Dagtimer

  • Mandag - fredag 7.00 – 16.00

Døgnvagt

  • Mandag - fredag 16.00 – 7.00
  • Lørdag og søndag Hele døgnet