Elektriker Køge

Skal vi være din elektriker i Køge? Hos Krebs-Arnbo er vi dine lokale el-eksperter i Køge, og vi er klar på alt fra stort til småt. Vi har mange års erfaring inden for elektrikerfaget, og arbejder professionelt og autoriseret. 

Kontakt os i dag, og få en uforpligtende samtale.

Energioptimering - Køge

Energi og varme er blevet store udgiftsposter for de fleste, og der kan være mange penge at spare. Samtidig er der også mulighed for at spare miljøet for en masse unødvendigt energi- og varmeforbrug.  Vi er eksperter i energioptimering, og rådgiver og vejleder professionelt i at spare både på økonomien og på miljøet.
 
Rådgivningen tager udgangspunkt i at vurdere jeres nuværende installationer og elektriske apparater. Vi vejleder I hvilke, der skal skiftes og erstattes for en besparelse. Herefter rådgiver vi om eventuelle løsninger med nye installationer, såsom solcelleanlæg og varmepumpe, de steder hvor det vurderes fornuftigt og rentabelt. Få en uforpligtende samtale, hvor vi giver et bud på hvilken løsning, som er mest energioptimerende hos jer.

Alle slags opgaver - både til private og erhverv

Vi arbejder både som elektriker i Køge, for private og erhverv. Med vores KMO-autorisering, kan vi installere større køleanlæg for erhverv, og levere samlede løsninger for private foreninger. Hos Krebs-Arnbo står kvalitet og service i første række. God kommunikation er ligeledes essentielt for at godt samarbejde og en god proces. Derfor forlader vi ikke en opgave, før både kunde og vi selv er tilfredse med resultatet.
 
Vi installerer og monterer altså alt fra både videoovervågning og varmepumper, til solcelleanlæg og el-tavler, hos både store og små kunder Med videoovervågning over porten, kan boligforeningen føle sig trygge.

Med varmepumpen kan sommerhusejeren lette budgettet, og få installeret solceller. Og med en ny el-tavle, kan boligejeren selv følge med i strømforbruget igen. Så tøv ikke med at kontakte os, og få en snak om hvilket behov I har. Så finder vi en god løsning sammen – det kalder vi god kommunikation og service. Så skal du bruge en erfaren el-installatør i Køge, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Modtag et tilbud fra din elektriker i Køge

Vi står klar med al slags elektriker hjælp, så tøv ikke med at ringe, skrive eller kontakte os i kontaktformularen. Få en uforpligtende snak og tilbud, hvor vi lover at den gode kommunikation og service er i højsædet, og hvor vi ikke forlader opgaven, før kvaliteten er i top. Som din elektriker i Køge har tilbyder vi døgnservice, så du kan kontakte os så snart problemet opstår.
 
Ring til os på tlf. 60 60 60 44, eller skriv til os på mail kontakt@krebs-arnbo.dk, og få en aftale allerede i dag.

Åbningstider

Krebs-Arnbo, Autoriseret el-installatør
v/ Kristian Krebs-Arnbo

Dagtimer

  • Mandag - fredag 7.00 – 16.00

Døgnvagt

  • Mandag - fredag 16.00 – 7.00
  • Lørdag og søndag Hele døgnet