Luft til vand varmepumpe

Luft til vand varmepumperHvis du er kommet dertil, at du skal skifte dit oliefyr eller en anden energikilde ud, kan en luft til vand varmepumpe hurtigt vise sig at være den helt rette energiløsning. Her sparer du nemlig op til halvdelen af de varmeudgifter, som et traditionelt oliefyr ellers vil koste dig – ligesom du tager ekstra god hånd om naturen, når du skifter til sådan en energiløsning.

Dertil er en luft til vand varmepumpe godt for dit indeklima, og du vil typisk have tjent prisen på den hjem efter få år. På den måde er det en meget rentabel energiløsning, som allerede nu er forberedt til fremtiden. En luft til vand varmepumpe giver dig billig varme, uden at det i nogen henseender er en besværlig løsning.

En varmepumpe giver dig masser af fordele

En luft til vand varmepumpe udnytter den varmeenergi, som allerede er i luften, og den kan give dig varmt vand i hanen og radiatoren året rundt, hvis blot din bolig er ordentligt isoleret. Af andre fordele kan vi også nævne:

  • Du skal ikke længere bekymre dig om lugtgener fra fyrrummet
  • En luft til vand varmepumpe er nem at betjene
  • Du sparer penge på varmeregningen
  • Varmepumper egner sig godt til boliger med gulvvarme
  • I forhold til et jordvarmeanlæg kræves der ikke en stor have, hvor slangerne kan lægges

Alt i alt er der tale om en energiløsning, der på langt de fleste parametre er særdeles effektiv. Og selvom en varmepumpe kræver strøm for at fungere, er forbruget så lavt, at du ikke skal bekymre dig om store regninger på den foranledning.


Uforpligtende varmepumpetilbud inden for 24 timer

Kristian
Kristian Krebs-Arnbo
Varmepumpe specialist

Trin 1 af 4

25%

 

Luft til vand varmepumpe er en god klima- og energiløsning

Her får du altså en optimal klima- og energiløsning, der på samme tid ikke belaster miljøet unødigt. Selvom luft til vand varmepumpen er nem at betjene, skal du alligevel være opmærksom på, at selve installationen skal foretages af en fagmand. Fagmanden kan også rådgive dig om, hvilken luft til vand varmepumpe du skal anskaffe dig. Der skal nemlig tages hensyn til blandt andet boligens størrelse og dine øvrige behov. Du skal dertil huske på, at du skal have en tilladelse fra din kommune, inden du anskaffer dig en varmepumpe.

Kontakt os i dag og få bedre råd

Hvis du gerne vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med en luft til luft varmepumpe, kan du kontakte os på telefon 60 60 60 44 eller skrive til os via den kontaktformular, der er på vores side. Så vender vi tilbage til dig i løbet af kort tid.

Få rådgivning og et uforpligtende tilbud

Kontakt os i dag og hør nærmere om dine muligheder – det er helt uforpligtende.

Kristian Krebs-Arnbo
60 60 60 44

Du kan også udfylde formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Henvist af Krebs-Arnbo

Autoriseret
KMO
montør

Vidste du…
… at der er CO2 tilskud på installation af varmepumper?

Vi er…

Følg os på Facebok

4 months ago

Vi besøgte Marianne, vinderen i konkurrencen om samlemuffer. Marianne gættede nemlig, som den eneste, på 999 stk., hvilket var præcist dét der var! 😃👏🙌

Dejligt at kunne glæde hende ... See more

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
4 months ago

Tusinde tak til alle der deltog i vores konkurrence, både på vores stand til Havdrup Høstfest, samt her på Facebook!

I skulle gætte hvor mange samlemuffer der var i glaskrukken og svaret ... See more

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY