Luft til luft varmepumpe

Med en luft til luft varmepumpe får du et avanceret klimaanlæg, der ved hjælp af energien fra udendørsluften kan varme mindre boliger op. Du skal være opmærksom på, at en luft til luft varmepumpe ikke kan varme brugsvand. Du kan med fordel anvende denne energiløsning som et alternativ til andre tilgængelige opvarmningsformer.

En luft til luft varmepumpe er nem at sætte op. Den består helt grundlæggende af to forskellige dele, hvor den ene del skal sidde udenfor og den anden del inde i huset. En luft til luft varmepumpe kan sættes op på en enkelt dag, men du skal huske at få hjælp fra en fagmand. Sådan er reglerne, og så er du i øvrigt også sikker på, at alle forskrifter overholdes.

Fordele ved en luft til luft varmepumpe

Hvis du eksempelvis har et sommerhus, hvor du ønsker at supplere med en luft til luft varmepumpe, får du med det samme en række af forskellige fordele med dette klimaanlæg. Disse fordele er blandt andet:

  • Du får et bedre indeklima
  • Når det er varmt, fungerer varmepumpen som et klimaanlæg
  • Luft til luft varmepumpen er billig i drift
  • Sommerhuset behøver ikke have radiatorer
  • Du sparer mange penge på dine varmeudgifter

Som du kan se, er der tale om en energiløsning, der hurtigt og enkelt kan tage hånd om de mest gængse udfordringer, når du skal have adgang til varme i et sommerhus, og du gerne vil spare penge, mens du tager et solidt hensyn til miljøet.


Uforpligtende varmepumpetilbud inden for 24 timer

Kristian
Kristian Krebs-Arnbo
Varmepumpe specialist

Trin 1 af 4

25%

 

Må du selv installere en luft til luft varmepumpe?

Du må ikke selv installere en luft til luft varmepumpe. Det kræver nemlig specialviden at afgøre, hvilken model der passer bedst til præcis dit behov. Og selvom en luft til luft varmepumpe ikke tager lang tid at sætte op for en fagmand, er det alligevel en opgave med en del tekniske udfordringer. Derfor er det naturligvis en god idé, at du allerede fra starten af dit projekt allierer dig med erfarne kræfter, der kan fortælle dig meget mere om, hvad du skal være opmærksom på, og hvilke valg det bedst kan betale sig, at du foretager dig.

Få hjælp i dag

Du kan kontakte os på telefon 60 60 60 44 eller benytte vores kontaktformular på siden, hvis du gerne vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at reducere dine varmeudgifter. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Få rådgivning og et uforpligtende tilbud

Kontakt os i dag og hør nærmere om dine muligheder – det er helt uforpligtende.

Kristian Krebs-Arnbo
60 60 60 44

Du kan også udfylde formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Henvist af Krebs-Arnbo

Autoriseret
KMO
montør

Vidste du…
… at der er CO2 tilskud på installation af varmepumper?

Vi er…

Følg os på Facebok

4 months ago

Vi besøgte Marianne, vinderen i konkurrencen om samlemuffer. Marianne gættede nemlig, som den eneste, på 999 stk., hvilket var præcist dét der var! 😃👏🙌

Dejligt at kunne glæde hende ... See more

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
4 months ago

Tusinde tak til alle der deltog i vores konkurrence, både på vores stand til Havdrup Høstfest, samt her på Facebook!

I skulle gætte hvor mange samlemuffer der var i glaskrukken og svaret ... See more

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY