Alarm

Professionel installation af alarmsystem og tyverialarm

Vi tilbyder rådgivning omkring og installation af alarmsystemer og installerer kun de bedste alarmsystemer på markedet. Det er afgørende for os, at vores kunder føler tryghed ved deres valg af alarmsystem. Uanset hvilken tyverialarm eller alarmsystem du ønsker, om det er til huset, sommerhuset, virksomheden eller landbruget, så får du et alarmsystem, der effektivt og præventivt kan sikre dig mod indbrud.

Alarmsystem til private og erhverv

Inden du vælger alarmsystem, er der nogle funktioner du skal overveje, eksempelvis om du ønsker at får alarmen adviseret via mobilen ved indbrud eller lignende. Der findes et væld af alarmsystemer på markedet og det kan være uoverskueligt at finde frem til den løsning der passer til netop dit behov. Ønsker du rådgivning omkring valg af alarmsystem, så kontakt os og vi vil finde den løsning til dig.

Sikkerhed med intelligent styring

Der findes en række løsninger på markedet der har gjort det let at holde styr på din bolig, din butik eller dit sommerhus. Du har mulighed for, at vælge et alarmsystem, der har intelligent styring, og hvor du fra digitale enheder kan tænde og slukke for lys, varme, lukke folk ind eller overvåge hvem der lusker omkring. Du modtager en SMS hvis der er brud på et vandrør, brand eller indbrudsforsøg.

Specialister i sikkerhedsløsninger

Vi leverer høj kvalitet i både produkt og installation. Ud fra en afklarende samtale installerer vi en alarmløsning der passer til dine ønsker og behov. Det er vigtigt for os, at vi anvender de nyeste metoder og den mest effektive teknologi, der sikrer både komfort og tryghed for dig.

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på et alarmsystem til din bolig, virksomhed eller ejendom, så udfyld kontaktformularen til højre.

Få rådgivning og et uforpligtende tilbud

Kontakt os i dag og hør nærmere om dine muligheder – det er helt uforpligtende.

Kristian Krebs-Arnbo
60 60 60 44

Du kan også udfylde formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Henvist af Krebs-Arnbo

Hus til salg?
Husk el eftersyn

Vidste du…
… at du kan overvåge dit hjem via mobilen?

Vi er…

Følg os på Facebok

4 months ago

Vi besøgte Marianne, vinderen i konkurrencen om samlemuffer. Marianne gættede nemlig, som den eneste, på 999 stk., hvilket var præcist dét der var! 😃👏🙌

Dejligt at kunne glæde hende ... See more

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
4 months ago

Tusinde tak til alle der deltog i vores konkurrence, både på vores stand til Havdrup Høstfest, samt her på Facebook!

I skulle gætte hvor mange samlemuffer der var i glaskrukken og svaret ... See more

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY